Sunmi D2 mini


SUNMI
d2 mini je proizvod premium proizvođača. Statični uređaj izrazitih performansi  i najsavremenije tehnologije. Poseduje dva ekrana velike rezolucije i visokog kvaliteta slike. Jedno od najboljih All-in-one rešenja. Izrađen od kvalitetnih materijala i sa naglašenom završnom obradom što garantuje dugotrajnost.

Ima ga na stanju i rok isporuke je samo 3 dana.  Dakle, od momenta kada nam dostavite bezbedonosne elemente za samo 3 dana do fiksalizovane kase. Bez čekanja, bez odlaganja, veoma jednostavno i brzo.

Poseduje jak procesor koji sa lakoćom obavlja sve zadatke koje mu korisnik zadaje i pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Uređaj za svaku preporuku. 

Jednostavan za korišćenje, pregledan i praktičan. Mogućnost povezivanja barkod čitača.

S obzirom da ima WiFi modul ne morate uzimati dodatnu internet karticu već možete koristiti internet koji imate u lokalu, a ovaj uređaj se može konektovati i preko LANa.

Namenjen za sve ugostiteljske objekte i prodavnice sa većim asortimanom robe.

Na ovaj, kao i svaki naš uređaj, imate 24 meseca garancije. Ukoliko dođe do kvara dobijate zamenski uređaj  (fizička oštećenja ne podležu garanciji, ali i u tom slučaju možemo svojim klijentima izaći u susret i obezbediti zamenski uređaj po promotivnoj ceni).

Novi uređaji nemaju nikakvo održavanje, tako da osim cene mesečne licence nemate dodatnih troškova, kao ni termalni printeri u njemu, koji mogu da štampaju više od 50km trake. Sa softverske strane šta god da se desi naši programeri mogu remote (putem interneta, bez obzira na daljinu) pristupiti Vašem uređaju i rešiti stvar. 

Cena uređaja je samo  49 999 dinara +PDV.

Pozovite 011 4444 596 i naručite svoje rešenje. Call centar je dostupan 0-24.

Odaberite rešenje po svojoj meri za samo 1.199 dinara/mesečno+PDV.

Naša aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i svako ko je imao dodira sa pametnim telefonima će se lako snaći.

U prilog činjenici koliko smo sigurni u svoje rešenje govori i to da naši korisnici nemaju ugovornu obavezu, već samo ugovor o saradnji, te kao naši klijenti možete prekinuti saradnju u bilo kom trenutku bez daljih obaveza prema nama.

Svojim korisnicima u okviru mesečne licence  nudimo:

  • 0-24 korisničnu podršku
  • 0-24 IT podršku
  • 0-24 komunikaciju sa serverom poreske uprave
  • Besplatno formiranje kase i ubacivanje asortimana artikala
  • Besplatnu obuku za korišćenje softvera
  • LPFR

Pozovite 011 4444 596 i naručite svoje rešenje. Call centar je dostupan 0-24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *