SUNMI v2 pro

SUNMI V2 pro

Konačno je stigao u Srbiju, odmah dostupan, jedan od najboljih uređaja na svetskom tržištu SUNMI V2 PRO
Proizvod premium proizvođača je sada dostupan i kod nas. Iskoristite priliku da po promotivnoj ceni dođete do jednog od najtraženijih uređaja. Ima ga na stanju i odmah je dostupan i spreman za isporuku!

U samo 3 dana do fiskalizovane kase. Brzo, lako, ekonomično. Bez čekanja i odlaganja.

Veoma kvalitetan i dugotrajan uređaj sa izraženim performansama. Odlikuje ga brz procesor, čak 2 GB rama i ekran visoke rezolucije. Poseduje SEIKO printer u sebi, za koji je poznato da je vodeći brend u svetu štampača. 

Naša aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i svako ko je imao dodira sa pametnim telefonima ce se lako snaći.

S obzirom na to da ima WiFi modul ne morate uzimati dodatnu internet karticu već možete koristiti internet koji imate u lokalu.

Cena mesečne licence je samo 1200  dinara plus pdv. A u prilog činjenici koliko smo sigurni u svoje rešenje govori i to da naši korisnici nemaju ugovornu obavezu, već samo ugovor o saradnji, što znači da možete prekinuti saradnju bez ikakvih daljih obaveza prema nama.

Cena uređaja samo 33 999 dinara +PDV. 

Pozovite 011 4444 596 i poručite kasu.

Svojim korisnicima u okviru mesečne licence  nudimo:

  • 0-24 korisničnu podršku
  • 0-24 IT podršku
  • 0-24 komunikaciju sa serverom poreske uprave
  • Besplatno formiranje kase i ubacivanje asortimana artikala
  • Besplatnu online obuku za korišćenje softvera
  • LPFR

Na ovaj, kao i svaki naš uredaj, imate 24 meseca garancije. Ukoliko dođe do kvara dobijate zamenski uređaj (fizička oštećenja ne podležu garanciji, ali i u tom slučaju možemo svojim klijentima izaći u susret i obezbediti zamenski uređaj po promotivnoj ceni).

Novi uređaji nemaju nikakvo održavanje, tako da osim cene mesečne licence nemate dodatnih troškova, kao ni termalni printeri u njemu koji mogu da štampaju više od 100km trake. Sa softverske strane šta god da se desi naši programeri mogu remote (putem internetske povezanosti, bez obzira na daljinu) pristupiti Vašem uređaju i rešiti stvar.

Namenjen je za manje maloprodajne objekte gde korisnik može veoma lako da drži uređaj u ruci ili džepu (prodavnice, cvećare, frizere, butike, pozamanterije, parfimerije, salone nameštaja, apoteke, zubare, klinike, piljarnice, kioske, ugostiteljske objekte,…)  

Osim SUNMI V2 pro tu je softverko rešenje za desktop i laptop računare WIN Fiskal 

Pozovite nas 011 4444 596 da nađemo najbolji poslovni model za Vas. Call centar je dostupan 0-24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *