Imin 15

Odaberite rešenje po svojoj meri za samo 1.200 dinara/mesečno+PDV.

Naša aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i svako ko je imao dodira sa pametnim telefonima će se lako snaći.

U prilog činjenici koliko smo sigurni u svoje rešenje govori i to da naši korisnici nemaju ugovornu obavezu, već samo ugovor o saradnji, te klijent u svakom trenutku može prekinuti saradnju bez daljih obaveza prema nama.

Svojim korisnicima u okviru mesečne licence  nudimo:

  • 0-24 korisničnu podršku
  • 0-24 IT podršku
  • 0-24 komunikaciju sa serverom poreske uprave
  • Besplatno formiranje kase i ubacivanje asortimana artikala
  • Besplatnu obuku za korišćenje softvera
  • LPFR

Statični uređaj zavidnih performansi najsavremenije tehnologije sa ekranom visoke rezolucije dimenzije 15,6 inča. Preporučuje se za restorane uz naš program za ugostitelje.

Uređaj poseduje veoma jak procesor koji sa lakoćom obavlja sve funkcije koje mu korisnik zadaje, kao i integrisani SEIKO termalni printer. Jednostavan za korišćenje i praktičan sa veoma povoljnom cenom.  Mogućnost povezivanja barkod čitača.

S obzirom na to da ima WiFi modul ne morate uzimati dodatnu internet karticu već možete koristiti internet koji imate u lokalu, a ovaj uređaj se može konektovati i preko LANa.

Na ovaj, kao i svaki naš uređaj, imate 24 meseca garancije, ukoliko dođe do kvara dobijate zamenski uređaj (fizička oštećenja ne podležu garanciji, ali i u tom slučaju možemo svojim klijentima izaći u susret i obezbediti zamenski uređaj po promotivnoj ceni).

Novi uređaji nemaju nikakvo održavanje, tako da osim cene mesečne licence nemate dodatnih troškova, kao ni termalni printeri u njemu, koji mogu da štampaju više od 50km trake. Sa softverske strane šta god da se desi naši programeri mogu remote (putem interneta, bez obzira na daljinu) pristupiti Vašem uređaju i rešiti stvar. 

Cena uređaja je samo  72 500 dinara +PDV.  

Pozovite 011 4444 596 i naručite svoje rešenje. Call centar je dostupan 0-24.

Specifikacija uređaja: rezolucija 1920*1080; display 15.6”,  processor: Quad-Core ARM Cortex-A17,1.6 GHz, Memorija: 2GB RAM+ 16GB ROM, 4GB RAM+16GB, OS Android 11 Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *