E-Fiskal samo 1200 din/mes+PDV

Uskladite poslovanje sa zakonskim propisima. Pouzdan poslovni softver za elektronsku fiskalizaciju. Iskoristite povoljnosti koje Vam nudi naše softversko rešenje. Vaš partner za proces elektronske fiskalizacije.

Softverska fiskalna kasa za samo 1.200,00din/mesečno+PDV.

Idelno za razne maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke eordinacije, hoteli, prodavnice auto djelova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one koji moraju izdati elekronski fiskalni račun.

U zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavljate kreirano je programsko rešenje po meri svakog biznisa. Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Elektronska fiskalizacije je novina sa kojom se svi privredni subjekti na teritoriji Republike Srbije prvi put susreću i mi smo pripremili softversko rešenje koje je spremno za pouzdan i jednostavan rad za novu elekrtonsku fiskalzaciju.

Osim standardnih i naprednih funkcionalnosti koje eFiskal poseduje, eFiskal je mogude povezati sa ostalim softverskim rešenjima koje sada koristite u vašim maloprodajnim objektima što de vašim zaposlenima omoguditi lakši rad nakon 30. Aprila 2022.

Funkcionalnosti koje eFiskal poseduje:

Izdavanje gotovinskih računa;
Izdavanje korektivnih računa;
Unos artikala i usluga po grupama;
Unos, uređivanje i ažuriranje kupaca i dobavljača;
Odobravanje popusta;
Praćenje stanja zaliha;
Unos inventar/robe;
Podešavanje različitih oblika plaćanja (kartica, gotovina, virmansko plaćanje);
Izveštaj za knjigovodstvo;
Izvoz (Export) podataka u csv file;
Mogućnost slanja SMS reminder (podsetnik) za rezervacije, zakazane termine, itd.

Unapredite svoje poslovanje, bez ugovorne obaveze. Fiskalizujte se na vreme. Softverska fiskalna kasa za 1.200,00din/mesečno+PDV. Za sve klijente koji se odluče za naše softversko rešenje dok traje prelazni (PROMO) period tj do 30.04.2022. odobravamo popust od 50%.

Softversku e-Fiskal licenu (EFU) možete koristiti na bilo kojem uređaju koji se nalazi u nekom od vaših maloprodajnih objekata.

Mi vodimo računa o tome da postoji stalna usklađenost sa zakonskim promenana koji se automatski nadgrađuju u softverskom rešenju koje koristite u vašim maloprodajnim objektima.

Ono što treba da znate – elektronska fiskalizacija

Štampa fiskalizovanih elektronskih računa dozvoljena je na bilo kom tipu štampača i slobodan je izbor poreskog obveznika. Ovi štampači ne moraju imati fiskalnu memoriju. Štampa računa se obavlja na termalnom printeru.

Elektronski fiskalni uređaj (EFU) može biti bilo koji uređaj (kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet, itd) koji u sebi ima instaliran softver (eFiskal) za dvosmernu komunikaciju sa Poreskom upravom. Račun potpisan bezbedonosnim elementom se prilikom izdavanja putem softvera, šalje Poreskoj upravi koja isti verifikuje, tj overava i šalje nazad na štampu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *