Datamega Smart One

Odaberite rešenje po svojoj meri za samo 1.199 dinara/mesečno+PDV.

Naša aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i svako ko je imao dodira sa pametnim telefonima će se lako snaći.

U prilog činjenici koliko smo sigurni u svoje rešenje govori i to da naši korisnici nemaju ugovornu obavezu, već samo ugovor o saradnji, te klijent u svakom trenutku može prekinuti saradnju bez daljih obaveza prema nama.

Svojim korisnicima u okviru mesečne licence  nudimo:

  • 0-24 korisničnu podršku
  • 0-24 IT podršku
  • 0-24 komunikaciju sa serverom poreske uprave
  • Besplatno formiranje kase i ubacivanje asortimana artikala
  • Besplatnu obuku za korišćenje softvera
  • LPFR

Veoma jednostavan  uređaj za korišćenje sa mogućnošću plaćanja karticom preko paypass-a. 
Možete ga koristiti tako da Vam kupci preko njega plaćaju karticom i na taj način ćete izbeći plaćanje održavanja terminala bankama.

Mobilni uređaj većih dimenzija pogodan za korišćenje jednom rukom i kao takav idealan za pekare, fast foodove, radnje, sve objekte gde prodavac jednom rukom može da usluži kupca, a drugom da kuca na kasi.

S obzirom na to da ima WiFi modul ne morate uzimati dodatnu internet karticu već možete koristiti internet koji imate u lokalu. Pored izraženih performansi uređaja, nasjavremenije tehnologije, odlikuju ga veoma izdržljiva baterija, brz štampač i ekran visoke rezolucije. 

Na ovaj, kao i svaki naš uređaj, imate 24 meseca garancije. Ukoliko dođe do kvara dobijate zamenski uređaj  (fizička oštećenja ne podležu garanciji, ali i u tom slučaju možemo svojim klijentima izaći u susret i obezbediti zamenski uređaj po promotivnoj ceni).

Novi uređaji nemaju nikakvo održavanje, tako da osim cene mesečne licence nemate dodatnih troškova, kao ni termalni printeri u njemu, koji mogu da štampaju više od 50km trake. Sa softverske strane šta god da se desi naši programeri mogu remote (putem interneta, bez obzira na daljinu) pristupiti Vašem uređaju i rešiti stvar. 

Cena uređaja je samo  29 999 dinara +PDV.  

Pozovite 011 4444 596 i naručite svoje rešenje. Call centar je dostupan 0-24.

Leave a Reply

Your email address will not be published.